Nieuws

feb
13

Eerste resultaten over 2017

SUN Leiden ontving afgelopen jaar 326 aanvragen voor een financiële bijdrage. De grootste categorie aanvragen had betrekking op medische kosten. Ook waren er veel aanvragen voor woninginrichting en voor hulp bij de opstap naar schuldsanering.

Het merendeel van de aanvragen kwam van Sociale ...

jul
04

Zomerbonnenactie 2017

SUN Leiden, Protestantse Diaconie en de RK Diaconie werkten ook dit voorjaar weer samen bij de distributie van de Zomerbonnen. Eind mei werden in totaal 2883 bonnen uitgegeven aan 766 huishoudens, waaronder 243 alleenstaanden, 35 echtparen, 243 alleenstaanden met kind(eren) en 238 echtparen met kind(eren). ...

feb
28

Nieuwe website voor SUN Leiden

SUN Leiden heeft een nieuwe website. Hiermee introduceren we tevens een frisse, nieuwe huisstijl. Ook de content van de website is flink onder handen genomen. We hebben hiervoor dankbaar gebruik gemaakt van de waardevolle feed back van onze aanvragers. 

De website biedt uitvoerige informatie ...

feb
27

Nieuwe medewerker

Vanaf december 2016 is Maigreït Kruijer het bureau komen versterken, voor 10 uur per week. Maigreït heeft veel ervaring opgedaan in de jeugdzorg, ook op financieel vlak. Ze werkt samen met Hennie Korthof en hiermee is het bureau iedere werkdag bereikbaar.