Nieuws

feb
28

Nieuwe website voor SUN Leiden

SUN Leiden heeft een nieuwe website. Hiermee introduceren we tevens een frisse, nieuwe huisstijl. Ook de content van de website is flink onder handen genomen. We hebben hiervoor dankbaar gebruik gemaakt van de waardevolle feed back van onze aanvragers. 

De website biedt uitvoerige informatie over de werkwijze en de criteria van ons noodfonds. Met het invullen van de zogeheten quickscan wordt nu snel duidelijk of een aanvraag voor financiële hulp gedaan kan worden. Een aanvraag voor een financiële bijdrage gaat vanaf heden volledig gedigitaliseerd. Het aanvraagformulier met bijlagen wordt digitaal verzonden. Na ontvangst worden de gegevens automatisch opgenomen in ons bedrijfssysteem.

Ook onze folder is volledig vernieuwd. Onze relaties zullen enkele exemplaren ontvangen.

De nieuwsbrief is een nieuw fenomeen voor SUN Leiden. Voortaan ontvangt u enkele malen per jaar onze nieuwsbrief. De medewerkers van hulpverlenende organisaties in Leiden, waarvan het emailadres bij ons bekend is ontvangen de nieuwsbrief automatisch. Afmelden voor deze nieuwsbrief kan altijd onderaan deze nieuwsbrief. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan op de homepage van onze website.